Zij-aan-zij melkstal

Veel keus bij het kopen van een zij-aan-zij melkstal

Zoekt u naar een efficiënte zij-aanij melkstal? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Van Winden en de Bie, officieel Fullwood dealer. Met onze jarenlange ervaring in het vak bent u zeker van een professionele installatie en ontvangt u kundig en persoonlijk advies dat aansluit op uw bedrijf en wensen. Ook bij storingen van bijvoorbeeld uw melkkoelingen of andere apparatuur staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Contact

De voordelen van een zij-aan-zij melkstal van Fullwood

Het toonaangevende merk Fullwood is de absolute specialist op het vlak van zij-aan-zij melkstallen. Door de jarenlange ervaring met de producten die specifiek ontwikkeld zijn voor de Nederlandse markt melken veel melkveehouders met apparatuur van dit merk. Het grote voordeel? Het comfortabel en veilig melken voor zowel mens als dier. U sluit eenvoudig tussen de achterpoten van de dieren het melkstel aan. Daarnaast staat een zij-aan-zij melkstal garant voor een hoge capaciteit. U koopt bij ons diverse varianten van zij-aan-zij melkstallen; van een eenvoudige standaarduitvoering tot meerdere geavanceerde modellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook andere systemen zijn mogelijk

Naast een zij-aan-zij melkstal kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een ander soort melksysteem. Zo hebben wij ook draai- en swing-over melkstallen. Uiteraard horen ook melkrobots tot de mogelijkheden. Samen met u bekijken we graag welk systeem het best past bij uw bedrijf.

20160405_Cazant_202

Meer informatie voor uw bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw melkveebedrijf? Wij staan u graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op via 0172-52 02 30 voor meer informatie.

Vertel me meer

Contactgegevens

Nieuwkoop
Transportweg 34
2421 LS Nieuwkoop
Tel: 0172 – 520 230 Cothen
Willem Alexanderweg 77-10
3945 CH Cothen
Tel: 0343 – 563 383

info@vanwindenendebie.nl

KvK: 30112715
BTW: NL808490795B01

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies

[contact-form-7 id=”569″ title=”Stalinrichting”]