Fullwood M2erlin melkrobot te koop

Bij Van Winden en de Bie bieden in Nieuwkoop wij de Fullwood M2erlin melkrobot te koop aan. Deze robot is ontworpen voor volledig koecomfort en verbeterde resultaten. Fullwood heeft pioniersbloed in haar aderen. Van generatie op generatie zijn er innovatieve oplossingen geïntroduceerd om sneller, betrouwbaarder en efficiënter te kunnen melken. De M2erlin is volledig binnen deze filosofie ontworpen. Onze innovatieve melkrobot, die wij te koop aanbieden, is ontworpen met het oog op koecomfort, voor een stressvrij en rustig melkproces. Dat houdt in voor de koeien ene kalmere omgeving en voor u een robuuste serie slimme bedrijfsmanagementtools die tijd en middelen vrij maken. Het is de nieuwe aanpak van melken met deze melkrobot waarbij u de volledige controle over uw bedrijf hebt, de melkopbrengst vergroot en de efficiëntie verbetert.

Een melkrobot en oplossingen voor uw stalinrichting zijn bij ons in diverse soorten en maten te koop

Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom u zoekt naar een melkrobot die te koop is. Misschien is de oude aan vervanging toe of wilt u winst behalen op melkwinning of tijd winnen met automatisering. Of bent u naast een melkrobot ook op zoek naar een oplossing voor uw stalinrichting? U vindt bij ons meerdere Fullwood melkrobots die voldoen aan uw eisen. Het merk Fullwood is toonaangevend op het gebied van ontwerpen en construeren van melksystemen. Dit komt omdat deze melkrobot diverse eigenschappen heeft:

Fluisterstil

Dit zorgt voor rust en ontspanning in de stal. Hierdoor kunt u afwijkend gedrag eerder detecteren.

Streampulse melktechniek

Uw koeien geven 50% van de melk in de eerste 2 minuten, wat leidt tot een hogere melkgift, want het uier wordt volledig leeggemolken. Ook zorgt een langere melkkolom voor een lager vacuüm onder de spenen in de rustfase (en dus meer rust voor de spenen).

Flexibel en praktisch

Door twin-entry en twin-exit concept heeft de robot een ingebouwde separatiepoort. Tevens biedt de melkrobot een compacte box met maximale ruimte voor de koe. Door twin-entry en twin-exit concept is de melkrobot ook in iedere bestaande stal inpasbaar.