24/7 Expert service en onderhoud

Aandacht voor koe en uw rendement

48 jaar ervaring

Een melkrobot kopen voor een goede prijs

Wanneer u een melkrobot wenst aan te schaffen wilt u dat natuurlijk doen voor de juiste prijs. De kosten van een melkrobot zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit en hoe geavanceerd de technologie is. Van Winden en de Bie in Nieuwkoop biedt  een melkrobot te kopen waarbij de prijs en kwaliteit goed in verhouding staan. Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Een melkrobot van Fullwood is de prijs meer dan waard

Een melkrobot van Fullwood heeft tal van voordelen. Wilt u hier graag meer over weten en vraagt u zich af wat een melkrobot precies kost? Dan bent u bij onze specialist op de juiste plek. De Fullwood melkrobot richt zich voor een groot deel op het optimaliseren van de melkwinning, waardoor uw kosten per eenheid afnemen. Hierbij wordt uiteraard het welzijn van uw dieren altijd nauwlettend in de gaten gehouden.

De voordelen van een melkrobot

Zowel voor mens als dier brengt de revolutionaire melktechniek van de melkrobot heel wat voordelen met zich mee. De robot is fluisterstil, waardoor er rust en ontspanning heerst in de stal en de veestapel beter gemonitord kan worden. Daarbij beschikt de robot over Streampulse melktechniek. Deze zorgt ervoor dat de uier volledig wordt leeggemolken en de melkgift hoger is. Verder is de Fullwood zeer flexibel, praktisch en gebruiksvriendelijk. Daarbovenop heeft de melkrobot een laag energieverbruik door het energie-efficiënte ontwerp. Kortom: de prijs die u betaalt voor een Fullwood melkrobot is een slimme investering!

20160405_Cazant_202

Automatisering die past bij de tijd van nu

De wereld verandert snel en veel machines en apparaten moderniseren. Dit is ook het geval bij melkrobots in de verschillende prijscategorieën. Daarom is een geïntegreerd managementprogramma onmisbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met het programma ‘Crystal’ brengen wij u tegen lage kosten een melkrobot die uitgerust is met de juiste tools om uw veestapel optimaal te managen.

De beste service en lage prijs van de Fullwood melkrobot

Kiest u voor melkrobots, stalinrichtingen of andere producten van ons, dan bent u verzekerd van de beste oplossingen tegen de scherpste prijs. Bent u benieuwd naar de kosten van een Fullwood melkrobot of één van onze andere systemen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Nieuwkoop of Cothen. Wij zijn bereikbaar door te bellen op het nummer 0172 52 02 30 of een e-mail te sturen naar info@vanwindenendebie.nl.