24/7 Expert service en onderhoud

Aandacht voor koe en uw rendement

48 jaar ervaring

Een melkrobot voor een goede prijs

Als u graag een melkrobot wilt aanschaffen, wilt u dat uiteraard doen voor de juiste prijs. De kosten van een melkrobot verschillen namelijk aan de hand van verschillende factoren zoals de kwaliteit en hoe geavanceerd de technologie is. Bij Van Winden en de Bie in Nieuwkoop kunt u altijd een melkrobot kopen waarbij de prijs en kwaliteit goed in verhouding staan.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Een melkrobot van Fullwood is de prijs meer dan waard

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een melkrobot van Fullwood? Dan bent u bij onze specialist op de juiste plek. Deze melkrobot richt zich voor een groot gedeelte op het optimaliseren van de melkwinning, waardoor uw kosten per eenheid afnemen. Uiteraard wordt het welzijn van uw dieren altijd nauwlettend in de gaten gehouden.

Automatisering die past bij de tijd van nu

De wereld verandert snel en veel machines en apparaten moderniseren. Dit is ook het geval bij melkrobots in verschillende prijscategorieën. Daarom is een geïntegreerd managementprogramma onmisbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met het programma ‘Crystal’, brengen wij u tegen lage kosten een melkrobot met de juiste tools om uw veestapel optimaal te managen.

20160405_Cazant_202