Wie zijn wij

De slimme keus voor elke melkveehouder

Van Winden en de Bie is in 1964 begonnen als zelfstandig Fullwood dealerbedrijf in Alphen aan den Rijn. Met de opkomst van de melkkoeltank op het melkveebedrijf kwam daar in 1974 het dealerschap van Packo Cooling bij. In 1998 zijn we verhuisd naar de huidige locatie in Nieuwkoop. Begin 2019 is er met de overname van collega-dealerbedrijf De Bie Techniek een tweede vestiging bijgekomen in Cothen. Na de overname van Handelsonderneming van Oosterom uit Woudenberg in 2022 zijn we tegenwoordig, met een team van 23 personen, actief in West- en Midden-Nederland.

We zijn gespecialiseerd in melktechniek en melkkoeling. Daarnaast kunnen we echter de volledige inrichting van de stal verzorgen; voerhekken, ligboxen, voervijzels, windbreekgaas, verlichting, ventilatoren en (drink)watervoorziening. Ook zijn we watertechnisch en electrotechnisch gecertificeerd, waardoor we deze installaties ook voor u kunnen verzorgen.

Melkkoeling

Door onze jarenlange ervaring (de eerste melkkoeltank installeerden wij in 1974) kunt u erop vertrouwen dat de melk van een zo hoog mogelijke kwaliteit blijft totdat deze wordt opgehaald door de melkfabriek. Bij storingen staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar om deze te verhelpen. Kijk voor meer informatie bij de koeling.

Melkwinning

Als dealer van Fullwood JOZ vertegenwoordigen wij een merk dat al meer dan 80 jaar vooroploopt in de ontwikkeling van de melktechniek. Onze medewerkers zijn getraind en hebben de ervaring om uw melkinstallatie optimaal te laten functioneren, zonder hierbij het welzijn van uw dieren uit het oog te verliezen. Lees meer over melkrobots of melkstallen.

Automatisering

Om u te ondersteunen in de huidige, snel veranderende wereld is een geïntegreerd managementprogramma onmisbaar. Door onze jarenlange ervaring met het managementprogramma Crystal van Fullwood JOZ, kunnen wij u de juiste tools in handen geven om betere beslissingen te maken. Lees meer over melkrobots of melkstallen.

Stalinrichting

Dieren die zich beter voelen, presteren beter. Door te kiezen voor Spinder stalinrichting kiest u voor comfort en veiligheid. Als dealer van Spinder zijn wij in staat om u hierover optimaal te informeren. Uiteraard kunnen wij de montage hiervan ook voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie bij stalinrichting.

Voor elk bedrijf een oplossing die werkt

Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Of het nog gaat om melken, stalinrichting, koeling of mestverwerking

Vertel me meer