Gebruikte melkkoeltank

Bespaar geld met een gebruikte melkkoeltank

Bij Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop koopt u naast een nieuwe tank ook een gebruikte melkkoeltank. Wilt u geld besparen op een melkkoeltank, maar toch een kwaliteitsproduct in huis halen voor uw melkveehouderij? Dan garanderen wij u dat onze gebruikte melkkoeltank nog jaren meegaat. Zo krijgt u zeker waar voor uw geld.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Contact

Kies voor een gebruikte melkkoeltank van de beste kwaliteit

Ook voor een gebruikte melkkoeltank bent u bij ons aan het juiste adres. Door de regelmatig wisselende voorraad gebruikte melkkoeltanks, kunnen we altijd wel iets naar uw wens leveren. Vanwege bijvoorbeeld een klein tanklokaal of smalle deuren op zoek naar een specifieke melkkoeltank, wij helpen u zoeken. Naast gebruikte melkkoeltanken van Packo hebben wij ook voorraad van Meko/Mueller. Wij zijn officieel dealer van Fullwood , een merk dat al meer dan zeventig jaar vooraan staat in de ontwikkeling van melktechniek. De eerste koeltank plaatsten wij in 1974 en inmiddels onderhouden we jaarlijks bijna 1000 koeltanken . Met onze melkkoeltank weet u zeker dat uw melk van de beste kwaliteit blijft, totdat deze wordt opgehaald door de melkfabriek.

Gebruikte melkkoeltank

Geef uw wensen door

Heeft u specifieke wensen voor uw melkstal of gebruikte melkkoeltank? Wij horen het graag als u contact met ons opneemt. U bereikt ons op 0172-52 02 30 of door een e-mail te sturen naar info@vanwindenendebie.nl. Als u een melkkoeltank via Van Winden en de Bie aanschaft, profiteert u altijd van uitstekende service. Heeft u een storing? Dan staan onze medewerkers in Nieuwkoop 24/7 voor u klaar om deze te verhelpen. Zo komt de kwaliteit van uw melk niet in gevaar en kunnen uw werkzaamheden snel doorgaan.

Vertel me meer

Contactgegevens

Nieuwkoop
Transportweg 34
2421 LS Nieuwkoop
Tel: 0172 – 520 230 Cothen
Willem Alexanderweg 77-10
3945 CH Cothen
Tel: 0343 – 563 383

info@vanwindenendebie.nl

KvK: 30112715
BTW: NL808490795B01

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies

[contact-form-7 id=”569″ title=”Stalinrichting”]