Swing-over melkstal

Het gemak van een swing-over melkstal

Met een swing-over melkstal melkt u eenvoudig en snel twee koeien met één apparaat. Aan beide kanten van de melkput is ruimte voor een koe. Het voordeel van een swing-over melkstal is dat u sneller meer melk wint en daardoor tijd bespaart en meer koeien kunt melken. U koopt een swing-over melkstal bij Van Winden en de Bie, officieel dealer van de merken Fullwood en Spinder.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Contact

De voordelen van een swing-over melkstal

Zoals benoemd werd, is het grote voordeel van een swing-over melkstal de tijdsbesparing; u melkt meer koeien in minder tijd. Daarnaast is een groot voordeel dat bij dit type melkstal het aantal wissels per paar koeien kleiner is, waardoor er minder melkstellen nodig zijn. Dit heeft als gevolg dat u minder energie verbruikt, maar wel te maken heeft met een grotere capaciteit.

Andere manieren van melken

Naast een swing-over melkstal bieden wij nog andere melksystemen aan. Denk bijvoorbeeld aan een zij-aan-zij melkstal of een carrousel. Ook melkrobots behoren tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat de voordelen van ieder systeem zijn, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

20160405_Cazant_202

Breid uw stal uit met een passende stalinrichting

Uw melkstal vormt maar één gedeelte van uw stal. Om het dierenwelzijn zo hoog mogelijk te krijgen en te houden, is het verstandig om te investeren in een degelijke stalinrichting van Spinder. Met een keuze uit ruim 2000 artikelen bereikt u altijd de ideale stalsituatie. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan contact op door te bellen naar 0172-52 02 30.

Vertel me meer

Contactgegevens

Nieuwkoop
Transportweg 34
2421 LS Nieuwkoop
Tel: 0172 – 520 230 Cothen
Willem Alexanderweg 77-10
3945 CH Cothen
Tel: 0343 – 563 383

info@vanwindenendebie.nl

KvK: 30112715
BTW: NL808490795B01

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies

[contact-form-7 id=”569″ title=”Stalinrichting”]