Verbeter uw prestaties en productiviteit in de perfecte melkomgeving

We vinden dat de juiste melkstal bij uw bedrijf moet passen, niet andersom. Ongeacht de grootte van uw bedrijf en de gewenste manier om te melken, wij hebben de oplossing voor u. Onze uitgebreide serie stallen is beroemd over de hele wereld vanwege het ontwerp dat de koe op de eerste plaats stelt én de robuuste fabricage. Of u nu een draaistal of een zij-aan-zij melkstal (standaard of met snelle uitloop) nodig heeft, alle oplossingen zijn ontworpen om zowel de koeien als hun melkers comfortabel te houden tijdens het proces. Maar ze helpen u ook met een efficiënte, stressvrije melking in de perfecte omgeving voor uw bedrijf.

R2evolution900x600

R2evolution buitenmelker

Binnenkort volgt meer informatie over de unieke eigenschappen en kenmerken van deze revolutionaire buitenmelker. Kunt u niet wachten, neem dan alvast contact met ons op.

20160405_Cazant_124

Quick-serie melkstallen

Van snellere wisselingen tot betere toegang: de Quick-serie zij-aan-zij melkstallen zorgen voor een soepele en ontspannen melkervaring voor u en uw koeien.

Saturnus900x600

Saturnus binnenmelker

Voor meer comfort en een verbeterde melkopbrengst en melksnelheid. Onze unieke binnenmelker biedt meer comfort en winst tijdens het melken.

Streampulse900x600

Streampulse melktechniek

Onze unieke Streampulse technologie van wereldklasse, zorgt voor gezondere koeien, betere melkkwaliteit en een hogere productie. Met onze uitgebreide ervaring staat wij tot uw dienst.

Logo_witte_bg

Koe Routing

Geautomatiseerd bewegende poorten en separatiesystemen om de doorloop van de koeien te optimaliseren. Uw veilige en efficiënte oplossing om het werk gestroomlijnder te doen en tijd te besparen.

Logo_witte_bg

After Sales ondersteuning

We zijn er om u te helpen. Met onze volledige After Sales ondersteuning blijft u jarenlang efficiënt en winstgevend melken en koelen. Neem contact met ons op.