Melkkoeltank

Een hoogwaardige melkkoeltank voor uw bedrijf

De melk bewaren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Hiervoor moet de melk zo snel mogelijke op de juiste temperatuur gebracht worden en bewaard worden. Melkkoeltanks van Fullwood Packo zijn ontworpen met dit principe in het achterhoofd. De melkkoeltank met ijswaterkoeling is hierin technisch superieur ten opzichte van de direct verdamper koeling. De iControl besturing maakt het plaatje compleet. Deze intelligente digitale assistent heeft vele functies die het koel- en reinigingsproces van uw melkkoeltank bewaken. Heeft u een kwalitatieve melkkoeltank nodig voor uw bedrijf? Bekijk dan eens onze mogelijkheden.

Waarom u kiest voor een melkkoeltank van onze specialist

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om een melkkoeltank aan te schaffen bij Van Winden en de Bie. Ten eerste zorgt onze kwalitatieve koeltank voor een hoge kwaliteit melk totdat deze door de melkfabriek wordt opgehaald. Bovendien kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en specifieke vakkennis. De eerste koeltank installeerden we namelijk al in 1974. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kiezen dan gezamenlijk de beste melkkoeltank voor uw bedrijf.

Heeft u onlangs een nieuwe of tweedehands melkkoeltank bij ons  aangeschaft en heeft u te maken met een storing? Dan staan onze medewerkers 24 uur per dag voor u klaar om de storing te verhelpen. Zo blijft uw melk op de juiste temperatuur en van uitstekende kwaliteit. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0172-52 02 30.

De belangrijkste voordelen van onze melkkoeltank op een rijtje:

1. Geavanceerde reiniging

  • De geavanceerde reiniging zorgt voor een schone en kiemvrije melkkoeltank. Zo kan de hygiëne optimaal gewaarborgd worden.

2. Efficiënte koeling

  • Door uw melk zo snel mogelijk tot de juiste temperatuur af te koelen en vervolgens op deze temperatuur te bewaren, blijft uw melk van topkwaliteit.

3. IJswater

  • Onze melkkoeltank is ook leverbaar voor ijswaterkoeling. Onmisbaar voor als melk van topkwaliteit vanzelfsprekend moet zijn. Voor meer informatie over ijswater, klik hier.

 

Melkkoeltank

Vraag de folder aan

[contact-form-7 id=”499″ title=”Folder Horizontale tanks”]

Peace-of-milk

 

 

Een melkinstallatie die optimaal functioneert

Naast melkkoeling zijn wij ook gespecialiseerd in melkwinning en stalinrichting. Zo vindt u bij ons diverse melkmachines en melkrobots van het toonaangevende merk Fullwood. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw melkinstallatie optimaal functioneert en houden hierbij uiteraard rekening met het welzijn van uw dieren. Kiest u voor Van Winden en de Bie? Dan gaat u voor kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen voor uw situatie.

 

Vertel me meer