24/7 Expert service en onderhoud

Aandacht voor koe en uw rendement

48 jaar ervaring

Te koop: de ideale melkstal voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een melkstal die te koop is en perfect past bij uw bedrijf? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment. Hier vindt u diverse melksystemen en stalinrichtingen van toonaangevende merken. Met ruim 2000 artikelen creëert u altijd een stalinrichting die bij uw bedrijf en dieren past.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Altijd een melkstal te koop die past bij uw bedrijf

Iedere boerderij is anders. Misschien heeft u een klein of groot aantal dieren of is uw bedrijf op een bijzondere manier ingedeeld. Wat uw situatie ook is; wij hebben altijd de ideale melkstal. Ga bijvoorbeeld voor een comfortabele zij-aan-zij melkstal of een handige swing-over melkstal. Ook graden melkstallen en carrousels behoren tot de mogelijkheden. Zo is er altijd een melkstal te koop die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Ook voor stalinrichting

Naast melkstallen kun u bij Van Winden en de Bie, officieel dealer van onder andere Spinder en Fullwood, ook terecht voor allerlei stalonderdelen. Heeft u ligboxen, voerhekken en afscheidingshekken nodig? Of breidt u graag het aantal melkmachines of melkrobots dat u heeft uit? Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden.

20160405_Cazant_202