Melkmachine

Een melkmachine van topkwaliteit

Bij Van Winden en de Bie kunt u een melkmachine van de beste kwaliteit kopen. Een melkmachine is een slimme oplossing voor het melken van uw vee. Is uw oude melkmachine aan vervanging toe of wilt u graag meegaan met de nieuwste technologie en een geavanceerdere machine kopen? Laat het dan aan ons uit Nieuwkoop over. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste Fullwood melkmachines.

Wilt u meer weten over onze services of beroep doen op onze expertise? Neem dan nu contact op!

Contact

Een melkmachine kopen voor een hogere melkwinning

Waarom zou u een melkmachine of gehele melkstal bij ons kopen? De kwaliteit van onze Fullwood melkmachines in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u geniet van meerdere voordelen. Zoals op het vlak van melkkoeling bijvoorbeeld. Al in 1974 installeerden wij onze eerste melkkoeltank. Een melkkoeltank zorgt voor een gegarandeerd hoge kwaliteit melk totdat deze door de melkfabriek wordt opgehaald. Bij ons kunt u een melkmachine van het gerenommeerde merk Fullwood kopen. Dit merk loopt al meer dan zeventig jaar voor in de ontwikkelingen op het gebied van melktechniek. Als boer wilt u graag zo veel mogelijk melk winnen. Dankzij onze geavanceerde apparaten weet u zeker dat u altijd een optimale hoeveelheid melk wint, met daarbij ruim voldoende oog voor het welzijn van uw dieren.

20160405_Cazant_202

Betere prestaties door een hoger welzijn

U wilt graag dat het welzijn van uw dieren zo hoog mogelijk is. Niet alleen zodat zij zich gelukkiger voelen, maar ook omdat zij op die manier meer melk produceren. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Door het kopen van een melkmachine en met een stalinrichting van Spinder. Al meer dan dertig jaar is Spinder specialist op het gebied van stalinrichtingen. Met meer dan 2000 artikelen is iedere denkbare stalsituatie mogelijk, zowel nieuwbouw als renovatie. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over ons bedrijf in Nieuwkoop? Bel dan naar 0172-52 02 30 of stuur een e-mail naar info@vanwindenendebie.nl.

Vertel me meer

Contactgegevens

Nieuwkoop
Transportweg 34
2421 LS Nieuwkoop
Tel: 0172 – 520 230 Cothen
Willem Alexanderweg 77-10
3945 CH Cothen
Tel: 0343 – 563 383

info@vanwindenendebie.nl

KvK: 30112715
BTW: NL808490795B01

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies

[contact-form-7 id=”569″ title=”Stalinrichting”]