Een hoogwaardige melkkoeltank voor uw bedrijf

Behoud de melkkwaliteit op een intuïtieve en gemakkelijke manier met onze melkkoeltank. De economische constructie omvat een laser-gelaste, free-flow verdamper om een snelle en efficiënte melkkoeling te garanderen. Fullwood Packo biedt de koeltank in verschillende uitvoeringen voor uw unieke bedrijfsinrichting, allemaal met dezelfde robuuste bouw en het nieuwste ontwerp. Elke koeltank is uitgerust met iControl, uw intelligente digitale assistent met vele functies die uw koelings- en reinigingservaring verbeteren. Heeft u een kwalitatieve melkkoeltank nodig voor uw bedrijf? Bekijk dan eens onze mogelijkheden. Bij Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het leveren en installeren van koeltanks en luisteren we graag naar uw wensen.

Waarom u kiest voor een melkkoeltank van onze specialist

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om een melkkoeltank aan te schaffen bij Van Winden en de Bie. Ten eerste zorgt onze kwalitatieve koeltank voor een hoge kwaliteit melk totdat deze door de melkfabriek wordt opgehaald. Bovendien kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en specifieke vakkennis. De eerste koeltank installeerden we namelijk al in 1974. Onze koeltank heeft diverse voordelen, namelijk:

1. Geavanceerde reiniging

  • Om de hygiene optimaal te kunnen waarborgen

2. Efficiënte koeling

  • Om uw melk op topkwaliteit op te bewaren

3. Duurzaam ontwerp

  • Gebouwd voor jarenlang gebruiksplezier

Een melkinstallatie die optimaal functioneert

Naast melkkoeling zijn wij ook gespecialiseerd in melkwinning en stalinrichting. Zo vindt u bij ons diverse melkmachines van het toonaangevende merk Fullwood. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw melkinstallatie optimaal functioneert en houden hierbij uiteraard rekening met het welzijn van uw dieren. Kiest u voor Van Winden en de Bie? Dan gaat u voor kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen voor uw situatie.

LSDX21500